Datacenter Management Services

Schaalbaarheid, security en efficiëntie verbeteren

On premise, publieke of private cloud, of een hybride vorm: hoe zorg je dat je de juiste keuzes maakt? Wij helpen je bij het navigeren tussen de verschillende mogelijkheden en platforms. En we maken beheer, schaalbaarheid, efficiëntie en veiligheid van je datacenter lichter en gemakkelijker. Benieuwd hoe wij ook jouw IT-afdeling kunnen helpen?
Kom in gesprek

De voor- en nadelen van On Premise vs Cloud

Hoe maak je de juiste keuze?
Voor veel bedrijven is het nog noodzakelijk om een gedeelte van de data en services on premise te laten draaien. Wat is voor jouw bedrijf de beste keuze? Hoeveel zou je nu eigenlijk nog on premise moeten houden, en waarom? Hier lees je in een kort overzicht de voor- en nadelen van een on premise, cloud of hybride datacenter, zodat jij gemakkelijker de juiste keuze kunt maken.

On Premise Datacenter Services

Optimale veiligheid en beschikbaarheid van data
We zorgen ervoor dat on premise datacenters zo veilig mogelijk en optimaal draaien - met zo min mogelijk downtime. We monitoren, testen, upgraden en optimaliseren al je systemen, servers en storage en nemen de regie bij storingen van derde partijen. Benieuwd hoe wij ook jouw IT-afdeling kunnen helpen?

Public / Private Cloud

Wat is voor jouw bedrijf de beste optie?
De cloud transformatie is nu voor de meeste bedrijven en sectoren al zo’n 10 jaar onderweg. Toch is het voor veel bedrijven nog niet helemaal duidelijk hoe ze de keuze moeten maken tussen public of private cloud, of een combinatie ervan. Hier lees je in een kort overzicht de verschillen tussen public en private cloud, en de voor- en nadelen van beiden.

Public/Private Cloud Services

De perfecte mix voor schaalbaarheid en flexibiliteit
Een innovatief en toekomstbestendig cloud platform? Afhankelijk van de werkwijze van jouw organisatie zal je een keuze moeten maken tussen public of private cloud. Large Accounts kan je adviseren in de beste combinatie, zodat jij de focus kunt houden op innoveren van jouw eigen business. Benieuwd hoe wij ook jouw IT-afdeling kunnen helpen?

Cloud Datacenter Management

Hoe vind je de juiste strategische partner?
Je cloud datacenter is het kloppend hart van je IT-infrastructuur en faciliteert eninnoveert de bestaande bedrijfsactiviteiten. Maar het managen van cloud data en services vraagt vaak meer tijd dan je zou willen. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst met een schaalbaar, efficiënt en optimaal veilige cloud datacenter? De juiste strategische partner vinden, is hierbij een cruciale stap.
Man on the phone in front of laptop
Working from home

Cloud Datacenter Services

Optimaal innovatief, schaalbaar en veilig
Tijd besparen voor echte innovatie? Maak het beheren van je Cloud datacenter en de schaalbaarheid, efficiëntie en veiligheid ervan lichter en gemakkelijker. Benieuwd hoe wij ook jouw IT-afdeling kunnen helpen?

In drie stappen naar een flexibel en veilig datacenter

Wij begeleiden je van start tot finish

Man on the phone in front of laptop smiling

Stap 1

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Waarin één van onze experts direct vrijblijvend met je meedenkt.
Hands shaken

Stap 2

We brengen een persoonlijk bezoek op locatie

En bespreken jouw behoeftes en mogelijkheden verder.
Hands pointing at offer

Stap 3

Ontvang een maatwerk-offerte en implementatie

Na akkoord ronden wij de implementatie binnen 25 werkdagen af.

Strategische ondersteuning bij Datacenter Management

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek
Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen met onze Datacenter Management Services? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.
Kom in gesprek