Public/Private Cloud Services

De perfecte mix voor schaalbaarheid en flexibiliteit

Een innovatief en toekomstbestendig cloud platform? Afhankelijk van de werkwijze van jouw organisatie zal je een keuze moeten maken tussen public of private cloud. Large Accounts kan je adviseren in de beste combinatie, zodat jij de focus kunt houden op innoveren van jouw eigen business. Benieuwd hoe wij ook jouw IT-afdeling kunnen helpen?
Kom in gesprek

Schaalbaarheid, veiligheid en flexibiliteit

Public, private of hybride cloud

De provider is bij public cloud volledig verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle gegevens die worden opgeslagen in het datacenter. Private cloud betekent vaak dat je meer vrijheid hebt, maar ook dat je als organisatie zelf de verantwoordelijkheid draagt voor beheer, onderhoud en het updaten van het datacenter. Hoe vind je de juiste balans?
Logo MicrosoftLogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van DellLogo van LenovoLogo van HPELogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van Dell

Public/Private Cloud Services

Schaalbaarheid, security en efficiƫntie
Jouw organisatie is uniek, dus waarom zou je kiezen voor een vast cloud format? Met een hybride cloud kies je voor het beste van twee werelden voor al je (workload)behoeften. Large Accounts kan je hierbij adviseren, en desgewenst ook het beheer van je cloud omgeving volledig overnemen.
orange checkmark
Vind de optimale combinatie van public en private cloud voor jouw organisatie.
orange checkmark
Optimale beschikbaarheid, schaalbaarheid, flexibiliteit en veiligheid.
orange checkmark
Volledige ontzorging op het gebied van cloud datacenter management.
Man working happily behind laptop
Wifi router working nicely

Meer tijd voor innovatie

Minder zorgen, meer tijd, meer beschikbaarheid en veiligheid
Wij helpen je de juiste keuze maken en zorgen dat de beschikbaarheid en veiligheid van jouw cloud services en data voortaan geen issue meer zijn. Als je je Cloud Datacenter Management onderbrengt bij LargeAccounts powered by Azerty, scheelt dat jouw IT-afdeling veel zorgen en vooral veel tijd. Tijd die je nu weer kunt investeren in innovatie van de core business van je bedrijf.

Vind de perfecte cloud oplossing

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek
Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen met onze Cloud Datacenter Services? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.
Kom in gesprek