Cloud Datacenter Services

Schaalbaarheid, security en efficiëntie verbeteren

Tijd besparen voor echte innovatie? Maak het beheren van je Cloud datacenter en de schaalbaarheid, efficiëntie en veiligheid ervan lichter en gemakkelijker. Benieuwd hoe wij ook jouw IT-afdeling kunnen helpen?
Kom in gesprek

Optimale cloud efficiency en security

Flexibel, veilig en klaar voor de toekomst

Je cloud datacenter is het kloppende hart van je IT-infrastructuur en faciliteert en innoveert tegelijkertijd de bestaande bedrijfsactiviteiten. Maar het managen van bestaande cloud data en services vraagt vaak meer tijd dan je zou willen. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst met een schaalbaar, efficiënt en optimaal veilige cloud datacenter?
Logo MicrosoftLogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van DellLogo van LenovoLogo van HPELogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van Dell

Cloud Datacenter Services

Schaalbaarheid, security en efficiëntie
Breng het beheer van je Cloud Datacenter onder bij LargeAccounts Powered by Azerty, en maak het beheren van je Cloud datacenter en de schaalbaarheid, efficiëntie en veiligheid ervan lichter en makkelijker. Wij nemen jouw IT-afdeling alle zorg uit handen rondom beheer, zodat jij meer tijd overhoudt voor strategische innovatie.
orange checkmark
Met backup en data recovery of een private cloud omgeving.
orange checkmark
Proactief monitoren en adviseren rondom issues maar ook upgrades.
orange checkmark
Optimale beschikbaarheid, schaalbaarheid, flexibiliteit en veiligheid.
orange checkmark
Voldoe voortaan altijd aan de strengste beveiligingsnormen.

Meer tijd voor innovatie

Minder zorgen, meer tijd, meer beschikbaarheid en veiligheid
Wij zorgen dat beschikbaarheid en veiligheid van jouw cloud services en data voortaan geen issue meer zijn voor jouw IT-afdeling. Als je je Cloud Datacenter Management onderbrengt bij LargeAccounts powered by Azerty, scheelt dat jouw IT-afdeling veel zorgen, en vooral veel tijd. Tijd die je nu weer kunt investeren in innovatie van de core business van je bedrijf.

Cloud Datacenter Management onder controle

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek
Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen met onze Cloud Datacenter Services? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.
Kom in gesprek