Cloud Datacenter Management

Hoe vind je de juiste strategische partner?

Je cloud datacenter is het kloppend hart van je IT-infrastructuur en faciliteert en innoveert tegelijkertijd de bestaande bedrijfsactiviteiten. Maar het managen van bestaande cloud data en services vraagt vaak meer tijd dan je zou willen. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie klaar is voor de toekomst met een schaalbaar, efficiënt en optimaal veilige cloud datacenter? De juiste strategische partner vinden, is hierbij een cruciale stap.

De eisen van de hedendaagse business kunnen een zware last zijn. Tussen het beheren van bestaande workloads, het voorbereiden van toekomstige doelen en het moderniseren van jouw organisatie, speelt het hebben van je workloads op de juiste plek een cruciale rol.

Waarom heb je een betrouwbare cloud partner nodig?

Vaak hebben organisaties niet de specialistische kennis en vaardigheden, noch de resources aan fte, om de cloud architectuur volledig zelf op de beste manier in te richten en te managen. Daarom is het vaak verstandig om een goede partner aan te haken, die strategisch de cloud transformatie in goede banen kan helpen leiden en tegelijkertijd beheerwerkzaamheden uit handen kan nemen.

Het begint bij strategische doelen

Waar moet je op letten bij het uitzoeken van zo’n partner? Een goede cloud datacenter management partner werkt met je samen om ten eerste jouw zakelijke doelen en doelstellingen te begrijpen, aanbevelingen te doen en een roadmap te maken voor de manier waarop technologie deze kan ondersteunen.

Geen one-size-fits-all cloud oplossingen

De ideale digitale werkomgeving is namelijk voor iedereen verschillend. De ene organisatie vindt het prima om met een lokaal netwerk te werken, een ander bedrijf maakt gedeeltelijk gebruik van de cloud. Weer een ander bedrijf kiest ervoor om helemaal vanuit de cloud te werken. Zo zijn er veel mogelijkheden.

Veilige en betrouwbare netwerken
Denk ook aan de betrouwbaarheid van de technologie en het netwerk. Large Accounts werkt met twee in Nederland aanwezige datacenters, met elkaar verbonden door darkfiberlijnen. Je kan je data veilig en vertrouwd opslaan, uiteraard binnen de Nederlandse grenzen en volgens de Nederlandse wet- en regelgeving.

Large Accounts Cloud Datacenter Services

Elke route naar de cloud is uniek. Wij helpen je bij het bepalen en navigeren van cloud- en datacenter-platformen om zo jouw gewenste zakelijke flexibiliteit te bereiken.

Breng het beheer van je cloud datacenter onder bij Large Accounts en maak het beheren van je datacenter en de schaalbaarheid, efficiëntie en veiligheid lichter en makkelijker. 

Wij nemen jouw IT-afdeling alle zorg uit handen rondom beheer, zodat jij meer tijd overhoudt voor innovatie.

Cloud Datacenter Management onder controle

Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen met onze Cloud Datacenter Services? Lees hieronder meer over onze Cloud Datacenter Services. Of plan direct een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en met je meedenken.

[Meer over onze Cloud Datacenter Services] of [Plan een vrijblijvend gesprek]

Jouw werkplekken compleet, veilig, en up-to-date?

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek
Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.
Boek een gratis consult