Een cyberincident ligt altijd op de loer

Wat Large Accounts voor jouw cybersecurity kan betekenen

Een cyberincident ligt vandaag de dag altijd op de loer. Het is onmogelijk om je als

organisatie volledig te beveiligen tegen de altijd innoverende cybercriminaliteit. Het is daarom belangrijk om zo weerbaar mogelijk te zijn tegen deze bedreigingen, zodat imagoschade, financiële schade en informatiediefstal zo beperkt mogelijk blijft.

Hier lees je meer over de belangrijkste cybersecurity risico’s, en wat Large Accounts powered by Azerty op dit gebied voor jou kan betekenen.

De belangrijkste cybersecurity risico’s

Cyberbeveiliging is een snel veranderend vakgebied, vanwege de aanhoudende wapenwedloop tussen hackers en cybercriminelen enerzijds, en aanbieders van software en IT-professionals anderzijds. Samengevat zijn de grootste risico’s voor bedrijven de volgende:

‍Datalekken en onderbreking van de bedrijfsvoering

Het grote gevaar is dat hackers de gegevens die je als organisatie beheert kunnen ontvreemden en openbaar maken, of zelfs de hele bedrijfsvoering voor een aantal uren of dagen stilleggen. Dit brengt hoge kosten met zich mee.

Hoge kosten, late ontdekking van lekken

Hoe hoog zijn die kosten dan gemiddeld? Onderzoekers van IBM toonden aan dat in 2022 een datalek gemiddeld 4,3 miljoen euro kostte. Het kostte bedrijven daarnaast gemiddeld 277 dagen om het lek te ontdekken. 

Vaak mis je als bedrijf de benodigde capaciteit in termen van resources, fte’s en de benodigde specialistische kennis om je Security beleid en -oplossingen kloppend in te richten en te beheren. Daarom kan het nuttig zijn om een vertrouwde partner zoals Large Accounts powered by Azerty in te schakelen.

Security Services

Met onze Security Services helpen wij je schade, diefstal en lekken te vermijden. Als je Security onderbrengt bij een vertrouwde partner, scheelt dat jouw IT-afdeling veel zorgen, en vooral veel tijd. Tijd die je nu weer kunt investeren in innovatie.

Wat wij doen
Wij helpen jouw organisatie met het voorbereiden, opzetten en uitvoeren van een kloppend

security-beleid met de beste en best passende security oplossingen, altijd up-to-date en compliant. Zodat het voor cybercriminelen lastiger wordt om jouw IT-omgeving binnen te dringen en jouw organisatie incidenten zeer snel kan detecteren, oplossen en herstellen.

 

  • Voorbereiding van de cyber-weerbaarheid van de IT-omgeving.
  • Beveiliging, back-up en monitoring van de IT-omgeving.
  • Cyberincidenten sneller detecteren, oplossen en herstellen.
  • Veilig omgaan met je eigen data en die van je klanten.

Hoe gaan wij te werk?

Nulmeting

Voordat we een eventueel verbeterplan creëren en uitvoeren, is het belangrijk om te weten waar je nu staat. Large Accounts kan een nulmeting verzorgen, waarbij we de huidige services inventariseren en beoordelen. Mocht het nodig zijn kunnen huidige services ge-upgrade worden en anders kunnen we de mogelijkheid van add-ons gezamenlijk bespreken.

Werkwijze
Tijdens een bezoek bij jou op locatie door onze specialisten nemen we uw wensen en behoeftes samen met je door en vergelijken wij deze met onze cybersecurity standaarden. We stellen een rapport op en presenteren deze. Na akkoord van de uit te voeren beveiligingsaanpassingen en/of beveiligingstoevoegingen maken we een maatwerk offerte binnen enkele werkdagen. 

Offerte

Na akkoord op de offerte maken we een telefonische afspraak om de implementatie van de aanpassingen en toevoegingen samen te plannen. We streven ernaar om de implementatie binnen 15 werkdagen na akkoord afgerond te hebben. In veel gevallen kan dit zelfs eerder!

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen rondom Cybersecurity? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.

Plan een vrijblijvend gesprek ->

Jouw werkplekken compleet, veilig, en up-to-date?

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek
Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.
Boek een gratis consult