Security Services

Jouw kostbare data veilig houden

IT Security wordt steeds belangrijker en tegelijkertijd complexer. Wij helpen jouw organisatie met het opzetten en uitvoeren van een kloppend Security-beleid met de juiste security oplossingen. Benieuwd hoe wij jouw IT-afdeling kunnen helpen?
Kom in gesprek

Cyberincidenten voorkomen

Hoe je schade, lekken, en diefstal vermijdt

Een cyberincident ligt vandaag de dag altijd op de loer. Het is onmogelijk om je als organisatie volledig te beveiligen tegen de altijd innoverende cybercriminaliteit. Het is daarom belangrijk om zo weerbaar mogelijk te zijn tegen deze bedreigingen, zodat imagoschade, financiƫle schade en informatiediefstal zo beperkt mogelijk blijven.
Logo MicrosoftLogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van DellLogo van LenovoLogo van HPELogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van Dell

Security Services

Totale ontzorging rondom IT Security
Wij helpen jouw organisatie met het voorbereiden, opzetten en uitvoeren van een kloppend Security-beleid met de beste en best passende security oplossingen, altijd up-to-date en compliant. Zodat het voor cybercriminelen lastiger wordt om je IT- omgeving binnen te dringen en jouw organisatie incidenten zeer snel kan detecteren, oplossen en herstellen.
orange checkmark
Voorbereiding van de cyber-weerbaarheid van de IT-omgeving.
orange checkmark
Beveiliging, back-up en monitoring van de IT-omgeving.
orange checkmark
Cyberincidenten sneller detecteren, oplossen en herstellen.
orange checkmark
Veilig omgaan met je eigen data en die van je klanten.

Meer tijd voor innovatie

Minder zorgen, minder risico, meer tijd
Wij zorgen dat het voor cybercriminelen lastiger wordt om je IT-omgeving binnen te dringen en dat je eventuele cyberincidenten zeer snel kan detecteren, oplossen en herstellen. Als je IT Security onderbrengt bij LargeAccounts powered by Azerty, scheelt dat jouw IT-afdeling veel zorgen, en vooral veel tijd. Tijd die je nu weer kunt investeren in innovatie.

Iedereen veilig aan het werk

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek
Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen rondom Cybersecurity? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.
Kom in gesprek