Wifi-Optimalisatie Services

Totale ontzorging rondom connectiviteit

Wij helpen je met het analyseren, opzetten en continu verbeteren van je Wifi-verbindingen en Wifi-footprint. Met onze Wifi-Optimalisatie Services ben je altijd verzekerd van een snelle, veilige en betrouwbare verbinding. Totale ontzorging, van opzet tot beheer en het oplossen van issues. Benieuwd hoe wij ook jouw IT-afdeling kunnen helpen?
Kom in gesprek

Voorkom verlies aan productiviteit

Hoe je issues met downtime en connectiviteit vermijdt

Wifi- en audiovisuele voorzieningen zijn vandaag de dag de basis van productiviteit. Problemen met wifi veroorzaken verminderde productiviteit, demotiveren werknemers en zorgen voor hoge kosten in termen van verloren tijd. Werknemers verliezen gemiddeld wel 38 uur per jaar aan problemen met connectiviteit. Troubleshooting door IT is daarin nog niet meegerekend.
Logo MicrosoftLogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van DellLogo van LenovoLogo van HPELogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van Dell

Wifi-Optimalisatie Services

Totale ontzorging rondom connectiviteit en productiviteit
Wij helpen jouw IT-afdeling met het voorbereiden en opzetten van de optimale connectiviteit met zo min mogelijk downtime. We helpen je met het continu monitoren en verbeteren van je Wifi-verbindingen. Zodat je altijd verzekerd bent van een snelle, veilige en stabiele verbinding, optimale productiviteit en werkplezier.
orange checkmark
Analyseren en optimaliseren van je Wifi-footprint en -verbindingen.
orange checkmark
Minimaliseren van downtime en het eerste aanspreekpunt bij issues.
orange checkmark
Geen omkijken meer naar wifi - totale ontzorging & beheer op afstand.
orange checkmark
Zakelijke support en 24-uurs omruilservice bij een defecte router.
Man working happily behind laptop
Wifi router working nicely

Meer tijd voor innovatie

Minder zorgen, meer tijd, meer productiviteit
Wij zorgen dat connectiviteit voortaan geen issue meer is voor jouw IT-afdeling. Als je Wifi-optimalisatie en beheer onderbrengt bij LargeAccounts powered by Azerty, scheelt dat jouw IT-afdeling veel zorgen, en vooral veel tijd. Tijd die je nu weer kunt investeren in innovatie en verder verhogen van de productiviteit van je medewerkers.

Iedereen zorgeloos aan het werk

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek
Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen rondom Wifi-connectiviteit, optimalisatie en beheer? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.
Kom in gesprek