Wifi-Optimalisatie & AV-Services

Optimale connectivity & modern vergaderen

Wij helpen je met het analyseren, opzetten en continu verbeteren van je Wifi-verbindingen, je fysieke audiovisuele hardware en third party video-conferencing software. Benieuwd hoe wij ook jouw IT-afdeling kunnen helpen?
Kom in gesprek

Voorkom verlies aan productiviteit

Hoe je issues met downtime en connectiviteit vermijdt

Wifi- en audiovisuele voorzieningen zijn vandaag de dag de basis van productiviteit. Problemen met wifi of met audio- en video conferencing tools veroorzaken verminderde productiviteit, demotiveren werknemers en zorgen voor hoge kosten in termen van verloren tijd. Werknemers verliezen gemiddeld 38 uur per jaar aan problemen met connectiviteit.
Logo MicrosoftLogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van DellLogo van LenovoLogo van HPELogo fortinetLogo VeeamLogo JuniperLogo CiscoLogo VMwareLogo van HPLogo van Dell

Wifi-Optimalisatie & AV-Services

Totale ontzorging rondom connectiviteit en productiviteit
Wij helpen jouw IT-afdeling met het voorbereiden en opzetten van de optimale connectiviteit met zo min mogelijk downtime. Wij helpen je met het continu verbeteren van je Wifi-verbindingen, audiovisuele hardware en third party video-conferencing software. Zodat je altijd verzekerd bent van een optimale verbinding, optimale productiviteit en werkplezier.
orange checkmark
Analyseren en optimaliseren van je Wifi-footprint en -verbindingen.
orange checkmark
Opzetten, installeren en testen van fysieke audiovisuele hardware.
orange checkmark
Opzetten, installeren en optimaliseren van third party video-conferencing tools.
orange checkmark
Minimaliseren van downtime en het eerste aanspreekpunt bij issues.
orange checkmark
Geen omkijken meer naar wifi - totale ontzorging & beheer op afstand.
Man working happily behind laptop
Wifi router working nicely

Meer tijd voor innovatie

Minder zorgen, meer tijd, meer productiviteit
Wij zorgen dat connectiviteit voortaan geen issue meer is voor jouw IT-afdeling. Als je Wifi-optimalisatie en Audiovisuele voorzieningen onderbrengt bij LargeAccounts powered by Azerty, scheelt dat jouw IT-afdeling veel zorgen, en vooral veel tijd. Tijd die je nu weer kunt investeren in innovatie en verder verhogen van de productiviteit van je medewerkers.

Iedereen zorgeloos aan het werk

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek
Wil jij weten hoe wij ook jouw IT-afdeling zorgen uit handen kunnen nemen rondom Wifi- en AV diensten? Plan een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek, waarin we jouw situatie bespreken en direct met je meedenken.
Kom in gesprek